Οι υπηρεσίες μας

Στην glotto. παρέχουμε γλωσσικές και μεταφραστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η μετάφραση κατηγοριοποιείται ανάλογα με τον χαρακτήρα του κάθε κειμένου - κείμενα γενικού ή εξειδικευμένου χαρακτήρα. Μερικοί τομείς από τους οποίους μεταφράζουμε είναι οι εξής: διαφήμιση, οικονομικά, τουρισμός, βιομηχανία, εφοδιαστική αλυσίδα, αυτοκινητοβιομηχανία, νομικά.

metafrastiko grafeio thessaloniki

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επιμελητές και διορθωτές που προσφέρουν προσαρμοσμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μερικοί τομείς στους οποίους προσφέρουμε την υπηρεσία της επιμέλειας κειμένων είναι οι εξής: διαφήμιση, οικονομικά, τουρισμός, βιομηχανία, εφοδιαστική αλυσίδα, αυτοκινητοβιομηχανία, νομικά.

επιμέλεια κειμένων

Στην glotto. ακολουθούμε την τακτική αυτή για να προσαρμόσουμε απόλυτα το προϊόν ή την υπηρεσία στην αγορά-στόχο και να επιτύχουμε έτσι την επιθυμητή απόδοση. Η τοπική προσαρμογή λογισμικού πραγματοποιείται συνήθως με τη χρήση διαφορετικών μεταφραστικών προγραμμάτων, τα οποία είναι εξειδικευμένα για την κάλυψη των αναγκών αυτής της διαδικασίας.

μετάφραση τοπική προσαρμογή

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω της διαδικτυακής τους παρουσίας. Επιλέγοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις της glotto. θα δείτε πως η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας θα αυξηθεί σημαντικά. Πέρα από τη δημιουργική γραφή άρθρων για ιστοσελίδες, αναλαμβάνουμε και τη δημιουργική μετάφραση διαφημιστικού υλικού που θα εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας.

δημιουργικη μεταφραση

Με σκοπό την εξοικονόμηση του κόστους και την αύξηση της απόδοσης, παρατηρείται ολοένα μεγαλύτερη προτίμηση σε λύσεις μηχανικής μετάφρασης, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλους όγκους κειμένων.

Η glotto. βρίσκεται δίπλα σας και σε αυτήν την περίπτωση. Μπορούμε να εκπαιδεύσουμε το σύστημα μηχανικής μετάφρασης τροφοδοτώντας το με μεταφράσεις άριστης ποιότητας και να διασφαλίσουμε ένα άψογο αποτέλεσμα για το τελικό κείμενο.

επιμέλεια μηχανικής μετάφρασης

Η ομάδα των μεταφραστών μας αποτελείται από αποφοίτους του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα, οι οποίοι έχουν δικαίωμα επικύρωσης επισήμων μεταφράσεων. Απευθυνθείτε σε εμάς και μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία μετάφρασης των δικών σας εγγράφων.

υπηρεσίες επίσημης μετάφρασης
scroll page to top