Η ομάδα μας

about me

Η glotto. λειτουργεί ως μεταφραστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, προσφέροντας γλωσσικές και μεταφραστικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που προσπαθούν να διευρύνουν το πεδίο των δραστηριοτήτων τους. Η ιστορία της glotto. ξεκίνησε το 2018 από μια ομάδα αποφοίτων του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου με όραμα την παροχή υπηρεσιών μετάφρασης υψηλών προδιαγραφών.

Έχοντας σπουδές στους τομείς της μετάφρασης, της τοπικής προσαρμογής και των νέων τεχνολογιών, η ομάδα μας μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε διαφορετική περίπτωση με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού μας, η glotto. παρέχει, επίσης, υπηρεσίες επίσημης μετάφρασης για την υποβολή εγγράφων σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Είμαστε ενεργά μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΠΕΕΜΠΙΠ) με δυνατότητα επικύρωσης των μεταφράσεών μας.

Έχοντας εξειδικευτεί στη μετάφραση και την τοπική προσαρμογή περιεχομένου, από το 2023 η glotto. είναι σε θέση να προσφέρει πιο ολοκληρωμένες λύσεις διαμορφώνοντας ειδικά πακέτα διαφήμισης για την επιχείρησή σας με σκοπό την προώθησή της στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Η παροχή υπηρεσιών μάρκετινγκ ήρθε ως φυσική απόρροια της προσπάθειας της ομάδας μας να διορθώσει το περιεχόμενο της εκάστοτε εταιρείας με την οποία συνεργαζόταν για μεταφραστικά έργα. Η ιδέα της δημιουργίας αλλά και η συγγραφή του περιεχομένου είναι ένα στάδιο που προηγείται της μεταφραστικής διαδικασίας, και αποσκοπεί στην ορθή και πιο αποδοτική δημιουργία περιεχομένου για την επιχείρησή σας.Με την glotto. μπορείς.
 
Μετάφρασε το περιεχόμενό σου.
Υπεύθυνα.

scroll page to top